AquaMor/AquaFar

Kondition/styrke træning for både far og mor, sammen med din baby.

Trænger du til at bruge kroppen og få trænet hårdt imens du går hjemme med dit barn!
Til AquaMor/AquaFar sætter fokus på din muskulatur og kondition. Vi har fokus på mavemuskler, lændemuskler, arme og ben.

Imens du træner i vandet vil du have din baby hos dig i armene. Babys sanser stimuleres og de vil stille og roligt vende sig til at være i vand. Vi bruger baby som redskab og garanterer store smil hos både store og små. Det er også helt tilladt at have baby stående på kanten i autostol eller lift, hvis luren ikke skal afbrydes…
 

Træningen varer 30 minutter.

Hvis babyen bliver for træt går I bare op før tid, det er helt okay!

HVORNÅR KAN MAN STARTE?
Som mor er du klar til at komme i vand 8 uger efter du har født. Som far er I klar når babyen er 4 uger. Hvis man har mulighed for det vil, det være en fordel at gå i vandet et par gange med din baby inden første træningsgang så babyen kan vende sig lidt til vandet og mor/far kan få mest muligt ud af træningen.


BABYLOUNGE

Efter træningen er du velkommen til at benytte vores babylounge på 1. sal. Her er der gode ammefaciliteter, mikroovn, pusleplads og lidt at drikke til far og mor!

 

TID

Tirsdag kl. 11.30 - 12.00

 


TILMELDING IKKE NØDVENDIG! 

 

 

PRIS

1 tur - 67 kr.

10-turskort 570 kr.

 

Ved spørgsmål kontaktes 97 40 10 44 eller baby@holstebro-badeland.dk

 

Hvordan gør jeg med omklædning?

Vi foreslår at du starter med at klæde om og vaske dig selv og derefter tager din baby med ind i svømmehallen, hvor du nede i hjørnet bag varmtvandsbassinnet, vil finde pulseborde og badekar. På den måde undgår du at din baby sidder og fryser, da små børn hurtigt bliver kolde. Vi har autostole og paraply klapvogne til rådighed.

Hvad skal jeg medbringe?

En badeble, du kan købe badebleer i Receptionen. Svømmebleerne beskytter mod små uheld i vand og svulmer ikke op som traditionelle bleer. 

Håndklæder: medbring et blødt håndklæde, du kan pakke dit barn ind i, når I kommer op af vandet. Små børn bliver hurtigt kolde.
Snack: dit barn vil helt sikkert være sulten efter sådan en fysisk udfoldelse!
Bleer og vådservietter.
En hue til når I kommer udenfor. 
Evt. en stollift til at bære babyen og/eller sidde i, mens du selv vasker dig. 
Rent tøj bare for en sikkerheds skyld!

DSC_0319-001.jpg

AquaBaby - for far, mor og barn 0-1,5 år.

Baby

Far er med
Kvalitetstid
Nærvær
Leg og stimuli
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Svar på opgaven, for at beskytte os mod SPAM